Smaken
Voor taarten:
Elke taart bestaat uit 3 lagen cake en 2 lagen vulling waarna hij wordt afgesmeerd met botercrème (crème au beurre) of ganache (room met chocolade). Als laatste kan er nog een laagje suikerpasta worden aangebracht ter versiering. Dit is niet noodzakelijk maar dan ben je beperkt qua ontwerp.
Hier zijn enkele populaire smakencombinaties.
- Triple Vanille: Vanillebiscuit met pudding en vanillebotercrème
- Triple Chocolat: Chocoladebiscuit met chocomousse en chocoladebotercrème
- Ferrero Rocher: Idem als bovenstaande maar met een extra toets van hazelnoten
- Best of both worlds: Vanillebiscuit met chocomousse en chocoladebotercrème
- Framboos: Vanillebiscuit met frambozenmousse en witte ganache
- Aardbei: Vanillebiscuit met aardbeienmouse en aardbeienbotercrème
- Kers: Chocoladebiscuit met kersenmousse en chocoladebotercrème
Cake:
Alle bovenstaande zijn ook te verkrijgen met vanille/chocoladecake ipv biscuit.
- Appel-kaneel: Appel-kaneel cake met appel-kaneel vulling en caramelbotercrème
- Tropical: Kokoscake met frambozenmousse en witte ganache
- Red Velvet: Red velvet cake met cream cheese vulling
Dit zijn slechts enkele voorstellen. Andere combinaties zijn zeker ook mogelijk.
Voor cupcakes:
Cake:
- Vanille
- Chocolade
- Marmer (combinatie van vanille en chocolade)
- Appel
- Kokos
- Gin-tonic
De cupcakes kunnen eventueel ook gevuld worden naar keuze en afgewerkt met suikerpasta en/of botercrème naar keuze.